workshops

Er is geen jaarlijks workshop programma meer. Ik verzorg alleen nog Workshops op Maat of Inspirerende Genietweken.

Workshops 
In de periode van september tot en met april verzorg ik onder de titel ‘Bloemschikken het jaar rond’ diverse workshops met als thema’s Herfst, Advent, Kerst, Voorjaar en Pasen. Hiervoor maak ik elk jaar een nieuw en afwisselend programma dat telkens weer tot stand komt door inspiratie te putten uit de natuur, trends en uiteraard ook uit het enthousiasme van de cursisten. Deze workshops zijn niet alleen leerzaam, maar vooral heel gezellig en erg ontspannen.

Een impressie
De workshop begint om kwart voor tien met een kopje koffie of thee en iets lekkers, zodat we om tien uur echt kunnen starten. Alle materialen liggen klaar. Ik demonstreer dan het eerste werkstuk waarna een ieder zelf aan de slag gaat tot ongeveer half een. Tussen half een en twee uur volgt een heerlijke 3-gangenlunch op een andere sfeervolle locatie, waar we gezamenlijk binnen een paar minuten naartoe wandelen. Het middagprogramma begint met de demonstratie van het tweede werkstuk, waarna het de beurt is aan elke deelnemer om dit arrangement te maken. Wij sluiten om vier uur af met een kopje thee of koffie.

Een paar details
• De workshops zijn een hele dag (van 9.45 tot 16.00 uur), waarbij 2 ‘arrangementen’ gemaakt worden en tussendoor uitgebreid geluncht.
• Aanvullend geef ik een aantal themaworkshops op enkel een ochtend, middag of juist een avond (1 ‘arrangement’ en zonder lunch).
• Inschrijven voor 1 of meerdere workshops kan vanaf ongeveer halverwege de zomer, zodra het nieuwe programmaboekje gereed is.
• De kosten zijn € 120,- p.p. per workshop in 2018/2019, incl. al het materiaal, koffie, thee en iets lekkers en een 3-gangenlunch; voor een workshop op enkel een ochtend, middag of avond zijn de kosten € 55.- p.p., incl. al het materiaal, koffie, thee en iets lekkers.
• Op verzoek houd ik graag rekening met een speciaal of vegetarisch dieet.
• De locatie is de cursusruimte/bloemenkas achter Kok Bloemenservice, Rijksstraatweg 64-68, 7231 AH Warnsveld, tel. 0575-522704.

Reacties deelnemers
•  Met een vaste club vriendinnen, komen we graag bij Truus bloemschikken. We hebben meerdere workshops gedaan. Zo hebben we al eens een alternatieve kerstboom gemaakt: een mooie vierkante schaal met daarop een stuk met veel materialen uit de natuur. Iedereen was trots op het resultaat!! Een unieke kerstdecoratie waarvoor je veel complimenten ontvangt. We hebben het allemaal zelf gedaan met hier en daar de deskundige hulp van Truus. Gedule
•  Afgelopen zaterdag was wederom een heerlijke verwendag. En thuis kijk ik toch altijd weer heel verwonderd naar wat ik die dag ‘geproduceerd’ heb… Met hulp van een goede ‘juf’ & inspirator natuurlijk! Het was ook een erg gezellig clubje, terwijl je het weer tiptop verzorgd had.
Milja