Cursussen

Er is geen jaarlijks cursus programma meer. Ik verzorg alleen nog Workshops op Maat of Inspirerende Genietweken.

Heerlijk om elk jaar weer een programma voor BLOEMSCHIKKEN HET JAAR ROND samen te stellen. Geïnspireerd door alles wat om me heen groeit en bloeit en door wat ik waarneem aan actuele trends, ontstaat een gevarieerd geheel. En uiteraard neem ik ook wensen en speciale verzoeken van cursisten mee!

Fantastisch om vervolgens elk jaar weer alle creaties en schikkingen te zien ontstaan. Met of zonder ervaring, iedereen is telkens weer verwonderd over ‘eigen kunnen’.

Een impressie
Tussen kwart voor acht en acht uur is de ontvangst van de deelnemers met een kopje koffie of thee en iets lekkers, zodat we om acht uur kunnen beginnen. Ik demonstreer dan het werkstuk van die avond, waarna een ieder zelf aan de slag gaat tot ongeveer half elf.

Een paar details
• De cursussen bestaan – in de periode van september tot en met april – uit een serie vaste avonden van 20.00 tot 22.30 uur en worden een keer per maand gegeven. Nieuw is een extra avond van 19.30 tot 22.00 uur. Er is één groep op een serie vrijdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur.
• Inschrijven voor een cursus kan vanaf ongeveer halverwege de zomer, zodra het nieuwe programma gereed is.
• De kosten zijn € 140.- p.p. per cursus in 2019/2020, incl. koffie, thee en iets lekkers, draad, steekschuim, cling, enz.
• Speciale ondergronden van steekschuim zijn voor eigen rekening zijn en elke cursist zorgt zelf voor bloemen, bijmaterialen en ondergronden.
• Op aankopen in de winkel voor het bloemschikken wordt tijdens de cursus 10% korting gegeven.
• Een mesje en draadtang zijn verplicht.
• De locatie is de cursusruimte/bloemenkas achter Kok Bloemenservice, Rijksstraatweg 64-68, 7231 AH Warnsveld, tel. 0575-522704. Tijdelijke locatie (tijdens vervanging van de kas): Het Nutsgebouw, Breegraven 1, 7231 JA Warnsveld

Programma
Het programma van de cursussen ‘Bloemschikken het jaar rond’ loopt van oktober tot en met april.
Zie Cursussen Bloemschikken het jaar rond voor het programma-overzicht voor het seizoen 2019-2020.

Reacties deelnemers
• Na al veel jaren op de cursus ‘Bloemschikken het jaar rond’ te zitten leer ik van Truus altijd weer leuke, nieuwe, inspirerende technieken over het verwerken van bloemen, bollen, veel groensoorten (en daarbij vooral ook: al het materiaal wat je kunt gebruiken ‘opmaken’!!). Het zijn altijd weer gezellige en leerzame avonden. Vol overgave maak ik vervolgens thuis altijd nog een keer hetzelfde. Waar Truus toch altijd elke cursus de leuke onderwerpen vandaan haalt, is mij een raadsel… Tevens vind ik het heerlijk om sfeervolle kerstarrangementen te maken tijdens een workshop voor de kerstdagen, waarbij de altijd bijzondere lunch bij Truus heel gezellig en vooral ook erg lekker is. Haar kookkunst is namelijk ook ontzettend, ontzettend verrassend. Wil