fotografie in ygrande

Zaterdag 22 oktober t/m zaterdag 29 oktober 2022

door Aryan Jansen

“In een fascinerende omgeving echt eens de tijd nemen om te fotograferen en je eigen stijl daarin te ontdekken…“
Tot ontwikkeling en verdieping komen, zowel wat techniek als creativiteit betreft. Dit is precies wat een fotografieweek in Frankrijk brengt.

compo1

Impressie Weekprogramma
Een week vol fotografie in een mooie, inspirerende en ontspannende omgeving, samen met andere enthousiaste amateurs en semi-professionals. Verdieping van je kennis en je kijken. Alles onder de motiverende begeleiding van de docent, Aryan Jansen.

“…geen foto’s hoeven te laten liggen omdat de anderen verder willen…”

Je bent 6 dagen lang ongestoord met fotografie bezig; je leert van jezelf en van de anderen. Jouw ontwikkeling en wensen staan centraal.
Deze week biedt diverse workshops. Verschillende soorten van fotografie als portret, landschap, macro en stilleven komen op deze manier aan bod.

compo2
Docent
Aryan Jansen is je docent gedurende de fotografieweek. Aryan heeft een ruime ervaring als docent en is onder andere als mentor betrokken bij de Fotoacademie in Nijmegen. Ook verzorgt hij diverse cursussen en workshops voor de Fotoschool en bij meerdere Volksuniversiteiten.
Naast zijn beroepspraktijk als fotograaf en webdesigner, geeft hij helder en met veel plezier les in alles wat fotografie zo boeiend maakt. Een prettige en ontspannen lessituatie zijn doorslaggevend voor een geslaagde stap naar betere foto’s.

Kosten
De fotoweek Frankrijk kost € 750,-.
De prijs is inclusief overnachtingen en maaltijden. Vervoer naar de locatie en tijdens het verblijf zijn exclusief. Voor uitgebreidere cursusinformatie en om je in te schrijven ga je naar aryanjansen. Op deze site vind je meer informatie over de lokatie en omgeving.

compo3

Voor wie?
Deze week is geschikt voor zowel de beginnende als voor de al gevorderde fotografie-liefhebber. Tijdens deze week gaan we het fascinerende gebied en zijn bewoners fotografisch verkennen en vastleggen. Aan de hand van de gestelde opdrachten ga je aan de slag om je fotografische kijk te verbeteren. De nadruk ligt op het maken van interessant beeld, techniek komt hierbij op de tweede plaats. Hierdoor is deze week geschikt voor zowel de beginnende als voor de al gevorderde fotograaf.
Door kritisch te kijken naar je eigen resultaten en die van de medecursisten, verrijk je je fotografische beeldtaal en ga je aan een eigen stijl werken.

Locatie
We verblijven op een prachtige locatie in Frankrijk, in de voormalige pastorie van het plaatsje Ygrande in het departement Allier. Dit is onze uitvalbasis en de plek waar we de gemaakte foto’s zullen bespreken.

_AJF7980-bewerkt

Verzorging
Truus Wigger zal hier als gastvrouw zorg dragen voor de inwendige mens, zodat ontbijt en diner goed verzorgd zijn. Je hoeft dus nergens aan te denken en je kunt je helemaal concentreren op dat wat je wilt leren.

IMG_1305

Vervoer
Je komt op eigen gelegenheid naar deze locatie. Dat kan per auto of je neemt de trein. Er is eventueel de mogelijkheid om met elkaar te “carpoolen“ tegen gedeelde kosten. Dit regelen we zodra het aantal cursisten definitief is. Tijdens de week gaan we er diverse malen op uit, het vervoer spreken we ter plekke onderling af.

Voor meer informatie, zie ook http://www.aryanjansen.nl

Of ga direct naar het aanmeldingsformulier